Ο Σαβούρης !

Αν λάβεις ένα mail με τίτλο ‘Ο Σαβούρης’ σβήστε το ΑΜΕΣΩΣ και μην το ανοίξεις. Πραγματικά, αυτός εδώ είναι τελείως σαβούρης.

Όχι μόνο θα σβήσει ό,τι βρει στο σκληρό δίσκο, αλλά θα σβήνει και τους σκληρούς σε ακτίνα 5 μέτρων από τον υπολογιστή. Ο ιός απομαγνητίζει ΚΑΙ τις πιστωτικές σου κάρτες. Επαναπρογραμματίζει τον κωδικό πρόσβασης στα ΑΤΜ των τραπεζών, αλλάζει τις ρυθμίσεις του Video και χρησιμοποιεί αρμονικές συχνότητες για να γρατζουνίσει όποιο cd πας να παίξεις. Ρυθμίζει το τηλέφωνο να καλεί αυτόματα μόνο σε 090. Θα σου ξαναγράψει όλα τα αντίγραφα ασφαλείας, αλλάζοντας όλα τα ενεργητικά ρήματα σε παθητική φωνή και χώνοντας απροσδιόριστα ορθογραφικά λάθη που θα αλλάξουν τελείως το νόημα των προτάσεων.

ΘΑ ΣΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΟΥΣ! Αν ο ‘Σαβούρης’ ανοίξει σε περιβάλλον Windows 98/Me θα αφήσει το κάθισμα της λεκάνης ανοιχτό και το σεσουάρ επικίνδυνα κοντά στη γεμάτη μπανιέρα. Θα επηρεάσει τις κουβέρτες και τα μαξιλάρια αλλά το χειρότερο είναι πως ύπουλα θα αντικαταστήσει το άπαχο γάλα με πλήρες. Θα σου πιει όλες τις μπύρες! Θα αφήσει βρώμικα σώβρακα στο τραπεζάκι του καθιστικού όταν θα περιμένεις κόσμο. Θα αλλάξει το σαμπουάν με αφρό και τον αφρό με ξίδι. Θα σε βάλει να τρέχεις μ’ ένα ψαλίδι και να πετάς πράγματα, με τέτοιο τρόπο που μόνο αστείος μπορεί να είσαι, μέχρι να βγάλεις το μάτι κάποιου.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ! Αν δε στείλεις το μήνυμα αυτό σε 5000 άτομα μέσα σε 20 δευτερόλεπτα, θα κλάσεις τόσο δυνατά που το δεξί σου πόδι θα σπάσει και θα πετάξει κομμάτια με τόση ορμή που θα τραυματίσουν το πιο κοντινό σου άτομο.

About Antikleidi Blog

Antikleidi blog antikleidiblog@gmail.com
This entry was posted in Αστεία - χιούμορ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s