Genpets – ζωντανά ανθρωποειδή ή παιδικά παιχνίδια?

Φαίνεται καθαρά πιά, πλέον τών άλλων, ότι ο διάβολος έχει βγεί από το καβούκι του καί σεργιανάει ανενόχλητος στά μυαλά ανθρώπων τής Γενετικής, τής Ιατρικής, καί τής Επιστήμης…

Η  προσπάθεια όλων αυτών να πειραματιστούν καί ακολούθως νά διαμορφώσουν το DNA τής ζωής έρχεται τώρα να μάς δώσει τούς πονηρούς καρπούς της, κι΄ αυτά τα ανθρωποειδή πού  τώρα μάς παρουσιάζονται γιά «παιχνίδια τών παιδιών μας» είναι η μαύρη καί η άλλη όψη τής Επιστήμης…

Καί άς ελπίσουμε να βρεθούν κατάλληλοι άνθρωποι να μπλοκάρουν την παραγωγή τους !

Τα genpets είναι μιά καινούργια ανακάλυψη της βιομηχανικής παραγωγής !

Πρόκειται όμως για ζωντανά ανθρωποειδή τα οποία θα πωλούνται στα ράφια των super market ίσως και των pet-shop. Είναι φτιαγμένα από ανάμιξη ανθρώπινου και ζωικού DNA.  Όταν δεν έχουν ανοιχτεί από τη συσκευασία βρίσκονται σε κατάσταση ύπνου, κάτι σαν την χειμερία νάρκη. Αναπνέουν όμως επειδή η συσκευασία έχει τρύπες να περνάει ο αέρας.

Μόλις ο πελάτης ανοίξει την συσκευασία αρχίζει το κατοικίδιο να ξυπνάει μετα από 20 λεπτά και ανοίγει τα μάτια του. Έχουν αίμα, οστά, μυς, μυαλό και οτιδήποτε άλλο έχουν τα θηλαστικά. Ζούνε με πρωτείνες.

Επίσης έχουν προσωπικότητα και το χρώμα της συσκευασίας δείχνει τον τύπο τους. Αισθάνονται πόνο αλλά δεν έχουν αναπτυγμένες φωνητικές χορδές για να εκφραστούν. Αν τα κόψεις βγάζουν αίμα !!!

Υποτίθεται ότι η εταιρεία τα έχει βγάλει για να παίζουν τα παιδιά με κάτι ζωντανό αντί για κούκλες ή άψυχα ρομποτ. Το pet μόλις ανοιχτεί θεωρεί τον κάτοχο του κάτι σαν τη μάνα του. Δείχνουν συναισθήματα. Για να μην ξεφεύγουν σε επίπεδο συμπεριφοράς τους δίνουν ναρκωτικά.

 http://www.kivotoshelp.gr/Pages/Pets1.jpg

Έτοιμα γιά πώληση…

Συγκεκριμένα η εταιρεία γράφει:

How are the personalities controlled?
The Genpet feeding packs are color coded and specially formulated with a custom drug mixture that can be used to control the Genpet, much like human drugs can such as Ritalin or Lithium and other behaviour modifying drugs. Thus we can calm them, or stimulate them without extra tampering to the DNA structure.

Αν νομίζετε ότι αστειευόμαστε δεν έχετε παρά να δείτε το site της Εταιρείας http://www.genpets.com/index.php.  

Ακόμα καλύτερα δείτε τις «συχνές ερωτήσεις» http://www.genpets.com/faq.php για να σας φύγουν οι αμφιβολίες ότι όλα αυτά είναι υπερβολικά αλλά και να διαβάσετε και άλλα τρελά όπως το ότι αν σε δαγκώσουν, πουλάνε ειδικό kit για να τους βγάζεις τα δόντια !!!.

Αναμένουν έγκριση και μετά πηγαίνουν για Παγκόσμια παραγωγή.  

http://www.brandejs.ca/portfolio/Genpets/What 

ΑΛΛΕΣ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…  

«….Φαίνεται ότι είναι ένα γενετικά τροποποιημένο ον, που σχεδιάστηκε για να πωληθεί ως pet από εταιρεία Γενετικής μηχανικής, καί προκαλεί σήμερα σάλο σε ολόκληρο τον κόσμο…

Πρόκειται για μια μορφή παιδικής κούκλας με γενετικά τροποποιημένο DNA, η οποία έχει μεν το μέγεθος παιδικού παιχνιδιού, διαθέτει ωστόσο μηχανισμούς καρδιακών παλμών, αίσθηση του πόνου, ακόμη και αληθινά δόντια. Διατίθεται σε επτά διαφορετικούς τύπους.

Το genpet είναι ζωντανό μαστοφόρο που αναπνέει. Η εταιρεία Bio-Genica που το κατασκεύασε, φρόντισε να του τοποθετήσει αίμα, κόκαλα και μύες που μπορούν να αιμορραγήσουν εάν κοπεί ένα μέρος τους. Σχεδιάστηκε για να πωλείται σε καταστήματα παιδικών παιχνιδιών και όχι κατοικιδίων ζώων, αν και θα πωλείται ως κατοικίδιο. Γι’αυτό και διατίθεται σε πλαστική συσκευασία.

Η διαδικασία σύμφωνα με την οποία κατασκευάστηκε το genpet, ονομάζεται «Zygote Micro Injection» και αποτελεί συνδυασμό DNA, με την εισροή συγκεκριμένων πρωτεϊνών διαφορετικών ειδών.

Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1997, κατά τη διάρκεια ερευνών για τον εντοπισμό κοινών στοιχείων ανάμεσα σε ποντίκια και μέδουσες βιοκαλλιέργειας και από τότε συναντάται στην κλωνοποίηση κουνελιών, γουρουνιών, ψαριών και πιθήκων. Μέχρι σήμερα χρησιμοποιείτο σε χιμπατζήδες, αράχνες και πρόβατα. Και τώρα έρχεται το genpet.

To genpetδιατηρείται στην πλαστική συσκευασία με έναν τύπο χειμερίας νάρκης που ελέγχεται από σωλήνα από τον οποίον διοχετεύεται ειδική πρωτεϊνη. Κάτι που συναντάται σε πολλά ζώα των βορείων ή σκανδιναβικών χωρών. Αναπνέει από ειδικές τρύπες εξαερισμού.

Εχει αίσθηση του πόνου; Βεβαίως. Εχει επίσης ελάχιστες φωνητικές χορδές που το βοηθά να φωνάξει όταν νιώσει την οποιαδήποτε ενόχληση. 

Δείχνει τα συναισθήματά του μέσω ειδικών διαφοροποιημένων κωδικών, που τους διακρίνει κανείς από το χρώμα τους. Δεν μεγαλώνει. Εχει διάρκεια ζωής από ένα μέχρι τρία χρόνια και δεν χρειάζεται μπαταρίες. Τα μαλλιά του μεγαλώνουν. Ελάχιστα μεν, αλλά μεγαλώνουν.

Ανοιγοκλείνει κανονικά τα μάτια του, μπορεί να δαγκώσει εάν χρειαστεί, ενώ αναγνωρίζει τον ιδιοκτήτη του. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ισχυρίζονται ότι μπορεί ακόμη και να θαφτεί !!!  

============================================

φυσικά πρόκειται περί φάρσας η οποία μας ήρθε εισαγόμενη,  ως συνήθως καθυστερημένα για μερικά χρόνια. Τη συγκεκριμένη την αναφέρει ακόμη και η wikipedia σε άρθρο της (http://en.wikipedia.org/wiki/Genpet) όπου παραθέτει πάρα πολλά Links προς επιβεβαίωση για τους άπιστους !

About Antikleidi Blog

Antikleidi blog antikleidiblog@gmail.com
This entry was posted in hoax - chain mails. Bookmark the permalink.

1 Response to Genpets – ζωντανά ανθρωποειδή ή παιδικά παιχνίδια?

  1. Ο/Η Cubilone λέει:

    Δεν πρόκειται ακριβώς περι φάρσας. Είναι μια εγκατάσταση σε γκαλερί που στόχο έχει ακριβώς να σχολιάσει, πιθανόν, ακριβώς την δυνατότητα των Genpets στην εποχή μας να μπορούν να θεωρηθούν από κάποιους ως πραγματικά προιόντα και όχι ως εικόνες ενός σκοτεινού μέλλοντος…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s