5 Πράγματα που το 20% των ανθρώπων πιστεύει !!

1. Ένας στους πέντε ανθρώπους πιστεύει ότι οι εξωγήινοι όχι μόνο υπάρχουν αλλά και ότι βρίσκονται ήδη στη Γη και περπατούν ανάμεσά μας. Αυτό δείχνει έρευνα σε 23.000 άτομα από 22 χώρες.  Στην Κίνα και στην Ινδία το ποσοστό ήταν 40%, ενώ στο Βέλγιο και την Ολλανδία 8%.

2. Ένας στους πέντε Βρετανούς έχει επισκευθεί διάμεσο ή μέντιουμ για να προσπαθήσει να επικοινωνήσει με το πνεύμα της Λαίδης Νταιάνα ! 

3. Ένας στους πέντε Αμερικάνους πιστεύει ότι ο πρόεδρος Ομπάμα είναι Μουσουλμάνος. Οι περισσότεροι από αυτούς λένε ότι έλαβαν αυτήν την πληροφορία από τα ΜΜΕ ! 

4. Ένας στους πέντε Βρετανούς έχει πραγματικά μπερδευτεί με την χώρα του καθώς δεν μπόρεσε να ονομάσει τις 4 χώρες που αποτελούν την Μ.Βρετανία, Αγγλία,Ουαλία,Σκωτία, Β.Ιρλανδία), ενώ πάλι ένας στους πέντε Βρετανούς νομίζει ότι το Στόουνχετζ βρίσκεται σε άλλη χώρα και ότι το ψηλότερο βουνό στη χώρα του είναι το Έβερεστ ! 

5. Ένας στους πέντε Αμερικάνους πιστεύει ότι η προσελήνωση στο Φεγγάρι ήταν απάτη, αλλά ένας στους πέντε Βρετανούς πιστεύει ότι τα φωτόσπαθα από τον Πόλεμο των Άστρων είναι αληθινά, ενώ ελάχιστα λιγότεροι πιστεύουν ότι μπορούν να «δουν την βαρύτητα» !

Πηγή: http://www.neurope.eu/article/5-things-20-people-believe ,  astrikiprovoli.blogspot.com

About Antikleidi Blog

Antikleidi blog antikleidiblog@gmail.com
This entry was posted in Αστικοί μύθοι. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s