Ψηφίστηκε ο νόμος OBAMA CARE για το μικροτσιπ

Μια ακόμη «μούφα» ανάρτηση κυκλοφόρησε δια της μεθόδου «copy paste ότι βρω μπροστά μου » πρόσφατα από αρκετά site & μας επεσήμανε στη σελίδα μας στο facebook ο φίλος του blog Giorgos Ger. Λέει λοιπόν το αστείο κείμενο:

Χθες πέρασε από το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και ισχύει από 1-1-2013 ο νόμος OBAMA CARE, ο νέος υγειονομικός νόμος του Ομπάμα, που απαιτεί από όποιον θέλει να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα πρέπει από 1-1-2013 μέχρι 31-112-2014 να έχει ενταχθεί στο νέο σύστημα, που είναι αυτό που απαιτεί εμφύτευση μικροτσίπ. 

O νόμος του Ομπάμα, δεν απαιτεί απλά να βάλει κάποιος το μικροτσίπ, όποιος δεν το βάλει θα είναι παράνομος και θα του επιβάλλεται σε πρώτη φάση πρόστιμο και βέβαια θα πεθαίνει στο δρόμο σαν το σκυλί. Χωρίς βέβαια τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης δεν μπορείς να εργάζεσαι, ουσιαστικά στην Αμερική δεν υπάρχεις.

Επίσης επιβάλει και την ευθανασία σε ασθενείς που έχουν δύσκολο «χειρισμό» ή που είναι μεγάλοι σε ηλικία και «καταλαμβάνουν ένα κρεβάτι αδίκως». Εκείνο που επίσης προβλέπει είναι η υιοθέτηση της «υγιεινής διατροφής». Τι είναι αυτό; Οι κρεατόμαζες και τα εγκεκριμένα άλευρα του CODEX ALIMENTARIUS; Από ότι βλέπετε, επειδή ο αριθμός σημόσιας ασφάλισης στην Αμερική (social security number), είναι οπυσιαστικά και ο αριθμός ταυτότητος του καθενός, μέσω της υγείας θα έρθει και το τσιπ που θα γίνει και πορτοφόλι και θα λύσει δήθεν και το θέμα της φοροδιαφυής.

Έτσι θα το περάσουν στην Ευρώπη και βέβαια θα το περάσουν για πλάκα στους ανίδεους του λεγόμενου τρίτου κόσμου. Χωρίς το τσιπ θα είσαι παράνομος και δεν θα μπορείς να αγοράσεις ή να πουλήσεις τίποτε.

=============================================

μια απάντηση βρήκα ότι δόθηκε πρώτα από το χρήστη GRzRadio OnDemand στο site lamiastar (που μάλλον ήταν και το πρώτο που δημοσίευσε την αρλούμπα):

ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΥΓΕΙΑΣ

του Mitch Fatouros, συγγραφέας του “Νταβατζήδες Ελληνοαμερικανοί,” (Greek American Pimps, Charity Corrupted by Politics, Lobbies & Criminal Enterprises) από το amazon.com.

Η ψευτοείδηση του υποχρεωτικού μικροτσίπ από το νόμο του Προέδρου Ομπάμα είναι ένας ακόμη μύθος που κατευθύνεται από τα ίδια κέντρα που εναντιώθηκαν στη θέσπιση Αμερικανικού κρατικού προγράμματος υγείας. Η Αμερική δεν έχει δύο πράγματα που έχουν άλλες ανεπτυγμένες χώρες: (1) υποχρεωτική έκδοση ταυτότητας για πολίτες και (2) δημόσια υγεία. Η ψευτοείδηση θεωρείται πια “αμερικανιά,” δηλαδή αστικός μύθος.

Ένα μικροτσίπ σαν κι αυτό που αναφέρει η ψευτοείδηση αποτελεί ταυτότητα και μάλιστα ηλεκτρονική. Το σύνταγμα της Αμερικής ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την υποχρεωτική έκδοση ταυτότητας πολιτών από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Ο λόγος είναι πως η ταυτότητα θεωρείται ένας ακόμη περιορισμός της ελευθερίας των πολιτών και η ελευθερία του πολίτη δεν κατευθύνεται. Επίσης, σε πολιτειακό επίπεδο η μόνη υποχρεωτική έκδοση ταυτότητας αφορά οδηγούς, τομέας που ρυθμίζεται από την κάθε μια από τις 50 πολιτείες ξεχωριστά. Πλην όμως όταν η κυβέρνηση των ΗΠΑ δοκίμασε να επιβάλει στις κυβερνήσεις και τους κατοίκους των πολιτειών μια καινούργια ψηφιακή άδεια οδήγησης που θα συνδέονταν με ομοσπονδιακό κέντρο πληροφόρησης, η προσπάθεια απέτυχε γιατί δεν υπήρχε συνταγματικός τρόπος για την κυβέρνηση των ΗΠΑ να επιβάλει την ψηφιακή άδεια οδήγησης στη κάθε πολιτεία. Επομένως, οποιαδήποτε υποτιθέμενη είδηση περί υποχρεωτικής ηλεκτρονικής ταυτότητας-μικροτσίπ στην επικράτεια των ΗΠΑ είναι ΜΠΑΡΟΥΦΑ!

Η βάση της ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ βρίσκεται σε μια αρχική μορφή του νομοσχεδίου υγείας όπου σε παράγραφό του αναφερόντουσαν συσκευές σαν τους βηματοδότες που αποσκοπούν στο να διατηρούν τον ασθενή στη ζωή. Τέτοιες συσκευές πρέπιε να συνδέονται με κάποιο κέντρο πληροφόρησης για να να καταγράφεται αν η ζωή των ασθενών εβρίσκετο σε κίνδυνο σε περίπτωση που υπήρχε πρόβλημα με τις συσκευές. Αυτή η αρχική μορφή του νόμου διαγράφηκε γιατί ακόμη και αυτό το μέτρο προσέκρουε στην αντίληψη πως η κυβέρνηση δεν έχει δικαίωμα να απαιτεί την οποιανδήποτε έκδοση ταυτότητας. Πλην όμως, οι ιδιωτικές εταιρίες που κατασκευάζουν ιατρικές συσκευές έχουν κάθε δικαίωμα (και υποχρέωση απέναντι στους ασθενής) να έχουν κάποιο σύστημα ηλεκτρονικής επιτήρησης των συσκευών τους και το κάνουν οικειοθελώς. Δεν χρειάζεται να τους το επιβάλει νόμος, αυτή είναι η δουλειά των συσκευών.

Τελικά όπου κι αν πας, είτε Ελλάδα, είτε ΗΠΑ, κίτρινος τύπος θα υπάρχει και θα κατευθύνεται από τα μεγάλα συμφέροντα φαρμακοβιομηχανιών και ασφαλιστικών-τραπεζικών εταιριών.

Υ.Γ.: Δεν υπάρχει Αμερικανικό υπουργείο υγείας. Υπάρχει «Γενικός Χειρούργος» (Surgeon General). Και η υγεία ρυθμίζεται με νόμους απο πολιτείες, ή τοπικές κυβερνήσεις.

=======================================

Μετά απο μια μικρή έρευνα που έκανα διαπίστωσα φυσικά  ότι είναι μια ακόμη προσπάθεια παραπληροφόρησης με τη γνωστή συνταγή «λίγη τερατολογία απ όλα» , δηλαδή παίρνουμε μια δόση μεταφυσική, προσθέτουμε μια πρέζα θρησκειο-αποκάλυψη (666)  , ρίχνουμε και ένα κουταλάκι ψευδοεπιστήμης και δημιουργούμε μια σαχλοιστορία για μη νοήμονες (που νομίζουν ότι είναι οι εκλεκτοί που έμαθαν επιτέλους το σατανικό σχέδιο που δεν τους αφήνει να προκόψουν στη ζωή τους).

Δεν βρήκα να υπάρχει καμία επίσημη πηγή , καμία παραπομπή , καμία επίσημη τοποθέτηση ειδικών της υγείας. Όλο το παραμύθι μάλλον βασίστηκε σε κάποιο από τα άρθρα του νομοσχεδίου για την υγεία που «πέρασε» ο Ομπάμα . Χαρακτηριστικό είναι ότι στο σπασμένο τηλέφωνο της αναπαραγωγής της τερατολογίας στα ελληνικά αντεγράψαν ως και τις ημερομηνίες λάθος…

Εδώ βρίσκεται το επίμαχο νομοσχέδιο ολόκληρο για όποιον θέλει να το διαβάσει: http://www.gpo.gov/fdsys/pkg/BILLS-111hr3200ih/pdf/BILLS-111hr3200ih.pdf

κι εδώ το «επίμαχο» κείμενο

SEC. 2521. NATIONAL MEDICAL DEVICE REGISTRY.

[…]

‘‘(g)(1) The Secretary shall establish a national medical device registry (in this subsection referred to as the ‘registry’) to facilitate analysis of postmarket safety and outcomes data on each device that— 

‘‘(A) is or has been used in or on a patient; and

‘‘(B) is—

‘‘(i) a class III device; or

‘‘(ii) a class II device that is implantable, life-supporting, or life-sustaining 

Οι συνωμοσιολόγοι όπως καταλαβαίνετε μεταφράζουν κι επεξηγούν το παραπάνω κατά το δοκούν στην προσπάθεια τους να ξεγελάσουν τον κόσμο.

Κάποιοι ρίχνουν το βάρος της συγκεκριμένης παραπληροφόρησης στους Ρεπουμπλικάνους για να δημιουργήσουν προβλήματα απευθυνόμενοι στους ουφολόγους και τους θρησκόληπτους στο νομοσχέδιο του Ομπάμα

Για όποιον θέλει να διαβάσει περισσότερα ας ρίξει μια ματιά στα σχόλια του παρακάτω forum όπου έχει αναλυθεί και συζητηθεί εκτενέστερα: http://metabunk.org/threads/497-Debunked-Obamacare-RFID-Chip-Implant-Law-Hoax

Επίσης η διάψευση σ ένα απο τα πιο γνωστά sites «κατάρριψης μύθων» : http://www.snopes.com/politics/medical/microchip.asp

Οσον αφορά τον CODEX ALIMENTARIUS διαβάστε αυτά που έχω δημοσιεύσει παλιότερα:

About Antikleidi Blog

Antikleidi blog antikleidiblog@gmail.com
This entry was posted in Αστικοί μύθοι, Θεωρίες συνωμοσίας, Ιατρικοί μύθοι. Bookmark the permalink.

14 Responses to Ψηφίστηκε ο νόμος OBAMA CARE για το μικροτσιπ

 1. Ο/Η Alex Logothetis λέει:

  Είχα βρεί αυτό το παραμύθι σε ένα κατινίστικο παραπληγικό «μέσο ενημέρωσης» μέσω του fb πριν 1- μήνες. (newsbay.gr νομίζω) Το είχαν κάνει share και like etc. και με ένα απλό google search βρήκα αυτό το λινκ στο snopes. Μου πήρε περίπου 5 δευτερόλεπτα για να μάθω πως είναι μπαρούφα. Αυτοί που το έκαναν share γιατί δεν ακολούθησαν την ίδια τακτική; Για να μη μιλήσω για τα ανθρωπόμορφα γίδια που το έκαναν publish στο «news site» τους….

  Μόνο ένα πράγμα έχω να πω. Γαμώ τον Δαρβίνο.

  • Ο/Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ λέει:

   AKOMA KAI O ΔΑΡΒΙΝΟΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΠΩΣ Ο ΠΙΘΗΚΟΣ ΑΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΠΙΘΗΚΟ Κ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!ΖΟΡΙΖΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΘΕΟΣ!!!!

 2. Ο/Η arkesilaos λέει:

  γιατί απλά ο έλληνας δεν έμαθε ποτέ του να φιλτράρει την πληροφορία
  δεν ανέπτυξε κριτική ικανότητα απο το σχολείο και τους γονείς του
  το πίστευε και μη ερεύνα είναι πραγματικό το μοτο του

  • Ο/Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ λέει:

   ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΒΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ,(ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝ ΟΧΙ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΓΟΝΕΙΣ!!)ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΟΧΙ ΕΡΕΥΝΑ!!

   • Ο/Η arkesilaos λέει:

    χα χα! όπως όλοι οι χριστιανομουζαχεντιν φανατικοί ! έχετε πλάκα όταν σας βλέπουμε να προσπαθείτε ν αλλάξετε το νόημα των λέξεων όπου δεν σας συμφέρει…
    δυστυχώς φίλε μου δεν πείθεις, το άσπρο θα το βλέπουμε άσπρο όσο κι αν εσύ βρίζεις (η βρισιές ξεκινούν όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα χαζούλη! ) και φωνάζεις (γράφοντας με κεφαλαία! δεν είσαι στην αρχαία ελλάδα χαζούλη). Μαύρο δες το εσύ και οι ομοιοί σου (φαιοχιτώνες, ακόλουθοι κλπ ουφολόγοι) και μείνετε μια ζωή με την αμφιβολία του λάθους να σας τριβελίζει στο κολλημένο σας μυαλό

  • Ο/Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ λέει:

   ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ..

  • Ο/Η elleni λέει:

   Ακριβώς έτσι!!!

 3. Ο/Η maria λέει:

  Αν και έχει γίνει πολύ κουβέντα στο ίντερνετ για την επίμαχη φράση (τίτλος εκτός παρένθεσης), καλό είναι να φέρνουμε ξανά στην επιφάνεια θέματα τα οποία ορισμένες φορές, εκτός του ότι βρίθουν από άγνοια, δίνουν και λαβή για εντελώς κακοήθεις διαστρεβλώσεις (τίτλος εντός παρένθεσης, βλ. παρακάτω).
  Η πρώτη παρατήρηση είναι το ψευδοδίλλημα για το αν η φράση είναι «πίστευε και μη ερεύνα», ή «πίστευε και μη, ερεύνα». Το πρώτο σημαίνει αυτό που καταλαβαίνουμε όλοι, ενώ το δεύτερο με το κόμμα (,) μετά το «μη», σημαίνει τάχα «είτε πιστεύεις είτε όχι, ερεύνα». Ουδέν ψευδέστερον τούτου.
  Το πρώτο πρόβλημα βέβαια είναι ο σύνδεσμος «και». Διότι εάν κάποιος ήθελε να πει «πιστεύεις ή όχι, ερεύνα», το λογικό (και σωστό) είναι να χρησιμοποιήσει το διαζευκτικό σύνδεσμο «ή» ή «είτε». Γι’ αυτό και μερικοί από καλοπροαίρετη αφέλεια το παρουσιάζουν ως «πίστευε ή μη, ερεύνα». Βέβαια κι αυτό είναι λάθος, διότι το επόμενο αγκάθι είναι το ρήμα «πίστευε». Ο τύπος αυτός είναι κοινός σε δύο μονάχα περιπτώσεις: είτε στο β’ ενικό προστακτικής Ενεστώτα, είτε στο γ’ ενικό (οριστικής) Παρατατικού.
  Αποκλείεται να ισχύει ο τύπος του Παρατατικού, διότι έτσι δε βγάζει νόημα. Βάζοντας μέσα στην πρόταση το πρόσωπο και το χρόνο που ο τύπος υποδηλώνει, θα είχαμε τη μορφή: «(Κάποιος κάποτε) πίστευε ή μη, (εσύ τώρα) ερεύνα». Άγνωσται αι (συμ)βουλαί του Κυρίου! Επομένως το «πίστευε» δεν μπορεί παρά να είναι προστακτική Ενεστώτα. Κι εφόσον είναι προστακτική, είναι αδύνατον να σημαίνει «είτε πιστεύεις…» κλπ.
  Και το τρίτο αγκάθι είναι το «μη», το οποίο συνοδεύει υποτακτικές εγκλήσεις, και ταιριάζει μούρλια με την προστακτική «ερεύνα». Εάν πήγαινε η άρνηση στην (ανύπαρκτη) οριστική «πιστεύεις», θα έπρεπε λογικά να εμφανίζεται με το «ου(κ)». Επομένως η φράση αυτή σημαίνει αυτό που αμέσως καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε: να πιστεύεις και να μην ερευνάς

 4. Ο/Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ λέει:

  ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΗΔΗ ΕΜΦΥΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΒΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΙΑΝΟΥ ΣΚΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ…

  • Ο/Η arkesilaos λέει:

   με τα «ίσως» και τα «αν» δεν γίνεται κουβέντα
   έχεις αποδείξεις γι αυτά που λες? θέλω «αποδείξεις και ονόματα»!
   κάποια έρευνα? κάποιο αξιόπιστο επιστημονικό περιοδικό ? κάποια ανακοίνωση απο επίσημα χείλη, οργανισμούς κτλ? Τα βιβλία των Λιακοπουλοχαρδαβελοπουλοπλευρηδων δεν είναι αξιόπιστη πηγή να ξέρεις..

   Η κινδυνολογία είναι η μέθοδος που εμποτίζονται οι πιστοί απο τους φαιοχιτώνες για να εκφοβίζουν την πελατεία τους μην τυχόν και τους φύγει. Μπορεί να ταν αποτελεσματική μέθοδος μάρκετινγκ στο μεσαίωνα (και στην ελλάδα που επικρατεί ακόμη ο σκοταδισμός) αλλά δεν γίνεται να το ανεχτούμε άλλο

   • Ο/Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ λέει:

    μου ζητας να σου αποδειξω πως δεν ειμαι ελαφαντας..εισαι προκατλημενος φιλε μου ολoι αυτοι που γραφεις πουλανε βιβλια σε κοσμο που νομιζει οτι διαβαζοντας ενα επιστημονικο περιοδικο η βιβλιο εχουνε λυσει και τα μυστηρια του συμπαντος(μαλλον εκει ανηκεις κ εσυ)δεν αναφερθηκα εγω σ αυτους.φυσικα και λεω ισως θα επρεπε να μαθεις κ εσυ το ισως κ να μην εισαι απολυτος.εχω μαθει απο τους γονεις μου και το ελληνικο σχολειο να μην εχω τοσο μεγαλη ιδεα για τον εαυτο μου παρολ’αυτα χαρηκα για την κουβεντα

 5. Παράθεμα: Υποχρεωτική εμφύτευση μικροτσίπ στην Αμερική; | AntiChainLetter

 6. Ο/Η Τρίοδος λέει:

  ΚΑΤΑΡΧΗΝ ο νόμος που ψηφίστηκε προβλέπει για πρώτη φορά την εφύτευση μικροτσίπ σε ανθρώπους και μάλιστα όχι υπόδικους. ΕΝΑ το κρατούμενο λοιπόν. Δεύτερον η υποχρεωτικότητα του εμφυτεύματος σίγουρα δεν ειναι ρητά διατυπωμένη αλλά όμως μεθοδεύεται. Αυτό είναι και το βασικό επιχείρημα των ρεπουμπλικάνων δλδ η αντισυνταγματικότητα του άρθρου που ορίζει ότι όλοι οι Αμερικανοί θα πρέπει υποχρεωτικά να ασφαλιστούν μέχρι το 2014, σε διαφορετική περίπτωση θα τους επιβληθεί πρόστιμο. Το δικαστήριο έκρινε πως το πρόστιμο θα επιβάλλεται υπό την μορφή φόρου, συνεπώς δεν υπάρχει θέμα αντισυνταγματικότητας!!! Και ΤΡΙΤΟΝ το λινκ που έδωσες δεν παραπέμπει στο νόμο που ψηφίστηκεπρόσφατα αλλά προφανώς σε ένα προσχέδιο νόμου του 2009. Η τελευταία παρατήρηση αφορά τα περί «εγκυρότητας»….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s