«Συνωμοσιολογία»: Το Ανώτερο στάδιο του «Πολυδωρισμού»

    • Στην αρχή είναι απλώς ένας ακίνδυνος «ιδιόμορφος» πολιτικός που μιλάει αστεία «καθαρεβουσιάνικα» και διασκεδάζουν οι τηλεθεατές.

  • Και μετά, ενώ καίγεται η Ηλεία, καταλαβαίνεις ότι η πραγματικότητα, εκτός από χαριτωμενιές, χρειάζεται και στοιχειώδεις ικανότητες. Αλλιώς, όποιος σπέρνει γραφικότητες, αργά η γρηγορα, θερίζει «στρατηγούς ανέμους» (και μια Ηλεία κάρβουνο).

  • Και τότε τι κάνει ο άνθρωπος που επανίδρυσε την αγροφυλακή και την στελέχωσε με διορισμένες νοικοκυρές, (εξασφαλίζοντας έτσι την εκλογική του πελατεία με χρήματα άλλων); Ο άνθρωπος που έχει πει προεκλογικά τη φράση «να διοριστούν τα δικά μας παιδιά» (κυριολεκτικά και μεταφορικά); Αρχίζει να καταγγέλει συνομωσίες.
  • Ο Βύρωνας Πολύδωρας δεν απασφάλισε τώρα. Απλώς τώρα χρειάστηκε από κάπου να πιαστεί και βρήκε άφθονο υλικό στα δεκάδες «γενόσημα» της Ελεύθερης Ώρας που κυκλοφορούν κραυγάζοντας ανορθόγραφα στο διαδίκτυο: «Έλληνες Γρηγορείτε, μας κλέβουν τα φωνήεντα!!!». «Θάνατος σε όσους παρωδούν σε θεατρικά τα ιερά της φυλής!!!». «Μόνο τα θρησκευτικά θα μας σώσουν!!!»
  • Είναι ζήτημα χρόνου αρχίσει να κάνει επερωτήσεις για ψεκασμούς. Να απαιτήσει την διδασκαλία των βιβλίων του Δημοσθένη Λιακόπουλου στα σχολεία (σχίζοντας συμβολικά τα επίσημα βιβλία). Και να εγκαλεί τους πολιτικούς του αντιπάλους επειδή δεν μελετάνε τις προφητείες του Γέροντα Παϊσιου.
  • Άλλωστε, όπως παλιότερα ο πατριωτισμός ήταν το τελευταίο καταφύγιο του λαμόγιου, τώρα πλέον ισχύει και η συνέχεια του αξιώματος: Η υστερία είναι το τελευταίο καταφύγιο του απολιθώματος.

Νίκος Ζαχαριάδης  http://www.athensvoice.gr/

About Antikleidi Blog

Antikleidi blog antikleidiblog@gmail.com
This entry was posted in Πολιτική - επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s