Mία συλλογή από δημοφιλείς θεωρίες συνωμοσίας

Θεωρία συνωμοσίας 1η: Προκάλεσαν το τρομοκρατικό χτύπημα των δίδυμων πύργων στην Νέα Υόρκη για να βάλουν τις ΗΠΑ σε πόλεμο με το Ισλάμ και απόδειξη είναι ότι δεν υπήρχε κανείς Εβραίος μεταξύ των θυμάτων.

 • Γεγονός: Στο τρομοκρατικό χτύπημα πέθαναν πολλοί Εβραίοι, γεγονός που αποδεικνύουν τα ονόματα των θυμάτων. Επιπλέον θα ήταν πολύ δύσκολο να ειδοποιηθούν 2.000.000 Εβραίοι που ζούν στην περιοχή της Νέας Υόρκης ώστε να μείνουν μακριά από τους δίδυμους πύργους χωρίς κανείς άλλος να το πληροφορηθεί.

Θεωρία συνωμοσίας 2η: Εβραίοι ελέγχουν όλες τις μεγάλες τράπεζες του κόσμου.

 • Γεγονός: Οι μεγάλες τράπεζες του κόσμου είναι εταιρείες εισηγμένες σε μεγάλα χρηματιστήρια και «ανήκουν» σε εκατομμύρια μετόχους. Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι κανένα φυσικό πρόσωπο δεν ελέγχει έστω και με μειοψηφικό ποσοστό οποιαδήποτε παγκοσμίως σημαντική τράπεζα σήμερα.

Ανθέλληνες και Φιλέλληνες

Θεωρία συνωμοσίας: Το κράτος Χ θέλει να βλάψει τα συμφέροντα της Ελλάδας. Το κράτος Ψ θα προστατέψει τα συμφέροντα της Ελλάδας. (μπορεί να γενικευτεί για οποιαδήποτε χώρα)

 • Γεγονός: Οι σημαίνουσες δυνάμεις της εποχής μας δεν έχουν ιδαίτερα μακροπρόθεσμα σχέδια για την Ελλάδα (ή άλλες χώρες) και πράττουν ανάλογα με το συμφέρον τους την εκάστοτε εποχή. Δεν υπάρχει κατά συνέπεια οργανωμένο σχέδιο καταστροφής ή σωτηρίας μιας χώρας.

Ηλεκτρονικοί Κωδικοί και ο αριθμός 666

Θεωρία συνωμοσίας: Οι παγκόσμιες κυβερνήσεις θέλουν να φέρουν την αποκάλυψη γι’ αυτό εισάγουν τον αριθμό 666 στους κωδικούς μπάρας (bar codes) ή άλλης μορφής στις ταυτότητες και στα διαβατήρια. (υποστηρίζεται κυρίως από χριστιανικές ομάδες)

 • Γεγονός: Οι κωδικοί μπάρας αποδεδειγμένα δεν περιέχουν τον αριθμό 666. Η θεωρία έχει τις ρίζες της στο βιβλίο της Mary Stewart Relfe The New Money System 666 (1982) και βασίζεται σε μία λανθασμένη θεώρηση της κωδικοποίησης που χρησιμοποιείται.

Τσουνάμι

Θεωρία συνωμοσίας: Το τσουνάμι στον ινδικό ωκεανό προεκλήθη από μυστικά ηλεκτρομαγνητικά όπλα αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών (διαδίδεται κυρίως στον αραβικό κόσμο)

 • Γεγονός: Δεν υπάρχει καμία απόδειξη που να στηρίζει την παραπάνω θεωρία αλλά ούτε και την ύπαρξη μυστικών ηλεκτρομαγνητικών όπλων τέτοιων δυνατοτήτων.

Δολοφονία Κέννεντυ

Θεωρία συνωμοσίας: Ο Κέννεντυ δολοφονήθηκε από αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.

 • Γεγονός: Η θεωρία αυτή είναι αναπόδεικτη.

Εξωγήινη ζωή

Θεωρία συνωμοσίας: Εξωγήινοι επισκέπτονται την γη και είναι σε σύγκρουση ή επαφή με γήινες κυβερνήσεις.

 • Γεγονός: Η θεωρία αυτή είναι αναπόδεικτη. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη για την ύπαρξη ευφυούς ζωής στο σύμπαν ή επισκέψεων εξωγήινων στη γη, γεγονός που καθιστά αδύνατη και τη «σύγκρουση» ή «επαφή» τους με κυβερνήσεις.
 • Γεγονός: Υπάρχουν εκατοντάδες στοιχεία που συγκλίνουν σε αυτό το σενάριο, και όποια από αυτά υποβλήθηκαν σε επιστημονική επεξεργασία αποδεικνύονται πλαστά ή αμφίβολλα.

NASA και Σελήνη

Η Αμερική δεν επέτυχε να προσεδαφίσει ανθρώπους στη Σελήνη. Όλα σκηνοθετήθηκαν για να δικαιολογήσουν την απορρόφηση κονδυλίων από την NASA.

 • Γεγονός: Στη Σελήνη υπάρχει ειδικός καθρέφτης ο οποίος είναι απίθανο να είναι φυσικός και ο οποίος αντανακλά την ακτίνα λέιζερ που στέλνει ένα παρατηρητήριο της Αμερικής κάθε μέρα.

Ινδοευρωπαίοι και Έλληνες

Δεν υπάρχει ινδοευρωπαϊκή οικογένεια λαών. Οι «Ινδοευρωπαίοι» είναι ένας ανθελληνικός μύθος που έχει δημιουργηθεί και προωθείται από Εβραίους. Αν υπήρξαν Ινδοευρωπαίοι αυτοί είναι απόγονοι των Ελλήνων.

 • Γεγονός: Τα διάφορα πολιτισμικά στοιχεία των Ευρωπαϊκών, ιρανικών και ινδικών λαών έχουν στοιχεία σύγκλισης σε θέματα γλωσσολογίας, θρησκευτικής ιδεολογίας, αρχαίων θεοτήτων, εμπορικών συναλλαγών.
 • Γεγονός: Δεν έχει αποδειχθεί η ύπαρξη ενός πολιτισμού απόγονου του ελληνικού ο οποίος να έχει χαρακτηριστικά που να δικαιολογούν όλες αυτές τις ομοιότητες.

Τρίγωνο των Βερμούδων

Κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, στο Tρίγωνο των Βερμούδων έχουν κατασκευάσει τη βάση οι Εξωγήινοι. Εξαιτίας των ακτινοβολιών αυτών κάθε αεροπλάνο ή πλοίο που περνά από εκεί εξαφανίζεται. Η αμερικανική κυβέρνηση ξέρει την αλήθεια, αλλά την κρύβει, γιατί είναι υποχείριό τους.

 • Γεγονός: Κάτω ακριβώς από το τρίγωνο των Βερμούδων υπάρχει μια ροή λάβας από το κέντρο της γης προς το φλοιό πλούσια σε σιδηρομαγνητικά υλικά, με παρόμοιες ιδιότητες αυτών των ροών που υπάρχουν στο βόρειο και νότιο πόλο και δημιουργούν το μαγνητικό πεδίο της γης. Αυτό το μαγνητικό πεδίο είναι αρκετά ισχυρό, ώστε να απομακρύνει επικύνδινες ακτινοβολίες μεγάλης ισχύος από την επιφάνεια της γης.
 • Γεγονός: Το μαγνητικό πεδίο μπορεί να επηρεάσει το ηλεκτρικό ρεύμα, τα ηλεκτρικά κυκλώματα και γενικά τα ηλεκτρικά φορτία.

Κάτοικοι στην Σελήνη

Οι αστροναύτες των αποστολών «Απόλλων» βρήκαν πολλά στοιχεία για έναν υπάρχοντα σεληνιακό πολιτισμό. Η NASA το αποκρύβει κατόπιν συμφωνίας μαζί τους. Οι δημοσιευμένες φωτογραφίες από την επιφάνεια της Σελήνης έχουν επεξεργασθεί κατάλληλα ώστε να μην τον αποκαλύψουν.

 • Γεγονός: Δεν έχει ειδωθεί στη σελήνη φως το οποίο να φαίνεται να προέρχεται από κάποια πόλη ή πολιτισμό, ούτε με γυμνό μάτι, ούτε με τηλεσκόπιο.
 • Γεγονός: Η Σελήνη δεν έχει κατάλληλες συνθήκες για την ύπαρξη ζωής, για παράδειγμα η στροφορμή της είναι πολύ μεγάλη για να συγκρατήσει η βαρύτητα ατμόσφαιρα ικανή να στηρίξει ζωή στη Σελήνη.

Εξωγήινα Κατάλοιπα

Η αμερικανική κυβέρνηση διατηρεί μια μυστική στρατιωτική βάση στη Νεβάδα, όπου φυλάσσονται κατάλοιπα από συντρίμια εξωγήινων σκαφών, που επισκεύθηκαν κατά περιόδους τον πλανήτη μας.

 • Γεγονός: Δεν υπάρχει αποδεδειγμένα εξωγήινος πολιτισμός.

Κατάρα των Φαραώ

Οι Φαραώ έχουν παγιδεύσει τους τάφους τους με μία πανάρχαιη κατάρα που είναι ενεργός ακόμα και σήμερα. Όσοι έχουν ανακαλύψει τις Πυραμίδες στην Αίγυπτο έχουν πεθάνει είτε από περίεργες ασθένειες, είτε από ανεξήγητα ατυχήματα.

 • Γεγονός: Οι πυραμίδες περιέχουν θαλάμους κλεισμένους για χιλιάδες χρόνια ευνοώντας την ανάπτυξη μικροοργανισμών οι οποίοι δεν ήταν γνωστοί εκείνη την εποχή, ούτε οι αρχαιολόγοι πήραν κατάλληλα μέτρα προφύλαξης. Επιπλέον, οι ίδιοι χρησιμοποίησαν εκρηκτικά στο εσωτερικό της πυραμίδας ελευθερώνοντας επικύνδινα αέρια τα οποία δε μπορούσαν να διαφύγουν. Επιπλέον, οι Ευρωπαίοι αρχαιολόγοι δεν ήταν συνηθισμένοι στη μικροβιακή πανίδα της Αιγύπτου, της ερήμου της Σαχάρας και του αιγυπτιακού φαγητού και νερού.

Κοίλη Γη

Δεν ζούμε στην επιφάνεια της Γης αλλά στο εσωτερικό της. Όταν σηκώνουμε το κεφάλι μας ψηλά, δεν βλέπουμε τον ουρανό αλλά το κέντρο της Γης.

 • Γεγονός: Αν ζούσαμε στο εσωτερικό της γης πάντα θα φαινόταν ο ήλιος.
 • Γεγονός: Για ένα πλοίο που έρχεται από μαρκιά πρώτα φαίνεται το πάνω μέρος του και αργότερα το υπόλοιπο, δηλαδή υπάρχει μια φαινόμενη ανύψωση.
 • Γεγονός: Έχει αποδειχθεί ότι αν η γη ήταν κοίλη, τότε δε θα υπήρχε βαρύτητα.

Επίπεδη Γη

Η γη είναι επίπεδη. Η σφαιρικότητα της γης είναι μια παρανόηση της γεωμετρείας του χώρου.

AIDS

Ο ιός του AIDS κατασκευάστηκε στα εργαστήρια των ΗΠΑ, για να δώσει μια λύση στο πρόβλημα του υπερπληθυσμού του Τρίτο Κόσμο και να εξαφανίσει ειδικές ομάδες όπως ομοφυλόφιλους και ναρκομανείς.

 • Γεγονός: Ο ιός του AIDS έχει προσβάλλει και πολίτες της Αμερικής.
 • Γεγονός: Οι ιοί παρουσιάζουν απόλυτη εξειδίκευση στο είδος του οργανισμού που προσβάλλουν, το όργανο που προσβάλλουν τα κύτταρα που προσβάλλουν και την υποομάδα οργανισμών που προσβάλλουν.

Πλύση Εγκεφάλου

Επιστήμονες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης έχουν διαφύγει στις Ηνωμένες Πολιτείες ολοκλήρωσαν τελικά με επιτυχία τα πειράματά τους σχετικά με τον έλεγχο της ανθρώπινης σκέψης.

 • Γεγονός: Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι τόσο περίπλοκος, ώστε να μην έχει κατασκευαστεί υπολογιστής που να προσομοιώνει τη λειτουργία του.
 • Γεγονός: Τα τελευταία χρόνια αυξάνονται οι περιπτώσεις διαδηλώσεων παγκοσμίως.

Υπερ-ανακαλύψεις

Η Αντιβαρύτητα, η Τηλεμεταφορά και η Ψυχρή Σύντηξη είναι πλέον γεγονός. Οι δυτικές κυβερνήσεις αποσιωπούν τις ανακαλύψεις αυτές, γιατί φοβούνται ότι θα χάσουν το μονοπώλιο της ενέργειας.

 • Γεγονός: Η ενέργεια όπως παράγεται σήμερα προκαλεί τεράστια περιβαλλοντικά προβλήματα με πολύ μεγάλο κόστος για το μέλλον. Μόνο η άνοδος της στάθμης της θάλασσας απειλεί το διεθνές εμπορικό κέντρο της Νέας Υόρκης, την Ολλανδία και άλλα σημαντικά και νευραλγικά οικονομικά κέντρα της Δύσης.

Λαίδη Νταϊάνα

Η Λαίδη Νταϊάνα δεν σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό ατύχημα. Έπεσε θύμα δολοφονίας, την οποία οργάνωσε η βασίλισσα , γιατί φοβόταν την αυξανόμενη δημοτικότητά της.

Πείραμα της Φιλαδέλφειας

Το Αμερικανικό Ναυτικό επέτυχε το 1943 να εξαφανίσει το περίφημο πλοίο. Η υπόθεση κρατήθηκε μυστική για να μην διαρρεύσουν οι σχετικές επιστημονικές ανακαλύψεις.

 • Γεγονός: Η εξαΰλωση θα εξέπεμπε τεράστια ποσά ενέργειας που θα ισοδυναμούσαν με πολλαπλές βόμβες σαν αυτές που έπεσαν στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι.

Hitler

Ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε. Φυγαδεύτηκε και έζησε πολλά χρόνια, στη Λατινική Αμερική, κατευθύνοντας από εκεί τις επιχειρήσεις των διαφόρων ναζιστικών οργανώσεων.

 • Γεγονός: Ο Χίτλερ κατά τη πολιορκία του Βερολίνου είχε εγκλωβιστεί από τέσσερις διαφορετικούς στρατούς τεσσάρων διαφορετικών υπερδυνάμεων από παντού στο Βερολίνο.

Πρωτόκολλα της Σιών

Εβραίοι επιχειρηματίες του Δυτικού Κόσμου κατέστρωσαν ήδη από τέλη του περασμένου αιώνα ένα υπποχθόνιο σχέδιο με σκοπό την κατάκτηση της παγκόσμιας εξουσίας. Το σχέδιο αυτό βρίσκεται καταγεγραμμένο στα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών».

Σατανιστικό rock

Σε διάφορα τραγούδια πολλών συγκροτημάτων heavy metal εμπεριέχονται, καταλλήλως επικαλυμμένα, διάφορα σατανιστικά μηνύματα. Αποκαλύπτονται όταν η μαγνητοταινία παίζει ανάποδα. Τα μηνύματα αυτά εντυπώνονται υποσυνείδητα στο στον εγκέφαλο του ακροατή.

 • Γεγονός: Δεν υπάρχει αποδεδειγμένα παραφυσική επίδραση κάποιας θρησκευτικής ομάδας στον κόσμο.

Τέταρτο Ράιχ

Εβραίοι και Καθολική Εκκλησία έχουν κλείσει μυστική συμμαχία εναντίον των Αράβων.

 • Γεγονός: Οι οικονομικές συμφωνίες εβραϊκών και επιχειρήσεων της Κθολικής εκκλησίας με Άραβες προσφέρουν πάρα πολλά κέρδη.

Presley

Ο Elvis Presley δεν έχει πεθάνει. Απλά κρύβεται. υπάρχουν πολλές μαρτυρίες ανθρώπων που τον έχουν δει.

 • Γεγονός: Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που έκαναν χειρουργικές πλαστικές επεμβάσεις, για να μοιάζουν στον Έλβις Πρίσλεϋ.

Ολυμπιακοί Αγώνες Πεκίνου 2008

Οι δεκαπέντε Έλληνες αθλητές δεν ντοπαρίστηκαν. Η ΔΟΕ, η ΗΠΑ, ο ΟΗΕ, η Ευρωπαϊκή Ένωση, τα ιμπεριαλιστικά κέντρα και οι Σιωνιστές τους κατηγόρησαν άδικα και τους απέδωσαν το «χρυσό μετάλλιο του ντόπινγκ» γιατί φοβήθηκαν την αφύπνιση του Ελληνικού πνεύματος. Άλλωστε, είναι πασίγνωστο ότι οι πραγματικοί Έλληνες είναι γεννημένοι πρώτοι. Αυτό αποδεικνύεται και από το ρητό «αιέν αριστεύειν». Προφανώς, κάθε έλεγχος σε Έλληνες αθλητές, πέραν του ότι προσβάλλει την ελληνική φυλή, είναι πάντοτε εκ του πονηρού.

 • Γεγονός: Ο Κεντέρης και η Θάνου είχαν ένα αμφισβητούμενο ατύχημα και δεν έκαναν έλεγχο αναβολικών.
 • Γεγονός: Αποδεδειγμένα οι αρχαίοι έλληνες χρησιμοποιούσαν κατ’ εξακολούθησην αναβολικά στους αρχαίους ολυμπιακούς αγώνες.

Γρίπη Χοίρων 2009

Η «γρίπη των χοίρων» που εξαπλώθηκε στον πλανήτη το 2009 είναι η ασθένεια που προκλήθηκε από τον ίδιο ιό που εξαφάνισε τους δεινοσαύρους.

Ο ιός (που κάποτε έφθασε στην Γη με μετεωρίτη) βρισκόταν στην Ανταρκτική σε νάρκη.Αμερικανοί βιολόγοι-ερευνητές ερευνώντας για νέα είδη ζωής απέψυξαν απολίθωμα που έφερε τον αρχέγονο ιό. Ένας από τους ερευνητές μολύνθηκε και παρέμεινε φορέας. Όταν αργότερα έκανε διακοπές στο Μεξικό μετέφερε εκεί τον ιό. Εκεί, ο ιός αντάλλαξε γενετικό υλικό με τον συνήθη ιό της γρίπης των χοίρων.

Η ασθένεια εμφανίζεται αρχικά με ήπια συμπτώματα, στην συνέχεια εξαπλώνεται ταχύτατα και τελικά μεταλλάσσεται σε θανατηφόρα μορφή.

Ο παγκόσμιος ιστός διαρρηγνύεται, κάθε κρατική υφή εξαφανίζεται, επικρατεί απερίγραπτη αναρχία και τελικά το ανθρώπινο είδος εξαφανίζεται.

Επιβιώνουν μόνον ωρισμένοι άνθρωποι που, όμως, αποτελούν πλέον ένα «νέο διαφορετικό βιολογικό είδος».

Μέχρι το 2012 δεν θα έχει μείνει ρουθούνι!

 • Γεγονός: Εκατομύρια άνθρωποι προσβλήθηκαν από τον ιό της γρίπης και ανάρωσαν αποκτώντας αντισώματα κατά του συγκεκριμένου ιού.

Θεωρία συνομωσίας

Οι θεωρίες συνομωσίας είναι μια θεωρία συνωμοσίας μιας ομάδας συνομωσίας για την παραπλάνηση του κόσμου και την εξυπηρέτηση δικών τους συμφερόντων.

 • Γεγονός: Το επιστημονικό έργο του Γαλιλαίου θεωρήθηκε στην εποχή του θεωρία συνομωσίας.

Δίδυμοι Πύργοι

Η ΗΠΑ και συγκεκριμένα ο Τζωρτζ Μπους οργάνωσε και εκτέλεσε την τρομοκρατική επίθεση της 11 σεπτεμβρίου για να κυρήξει πόλεμο στο Ιράκ και να εξασφαλίσει τα αμερικανικά συμφέροντα της πετρελαιαγοράς.

 • Γεγονός: Το τρομοκρατικό χτύπημα είχε πολλά θύματα, ενώ οι δίδυμοι πύργοι συμβόλιζαν την οικονομική επηροή της Αμερικής. Η καταστροφή τους προκάλεσε σοβαρές αμφιβολίες για την ασφάλεια στο κέντρο διεθνούς εμπορίου της Νέας Υόρκης.
 • Γεγονός: Τα συμβόλαια πετρελαίου του Ιράκ έσπασαν, ενώ συνάφθηκαν καινούργια με αμερικανικές εταιρίες.
 • Γεγονός: Δε βρεθηκαν πυρηνικά όπλα στο Ιράκ.
 • Γεγονός: Μόνο η ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Τουρκία από τις 120 χώρες του ΟΗΕ ήταν υπέρ του πολέμου στο Ιράκ.

2000

Το 2000 θα έρθει το τέλος του κόσμου.

 • Γεγονός: Το 2000 ήρθε και έφυγε, το τέλος του κόσμου ακόμα να φανεί…

2012

Το 2012 θα είναι το τέλος του Κόσμου. Υπάρχουν μερικές ενδείξεις και αποδείξεις, όπως ότι τελειώνει το ημερολόγιο των Μάγιας, η ΝΑΣΑ ανακοίνωσε έντονη ηλιακή δραστηριότητα και γενικά συμφωνούν και άλλες αρχαίες και νέες θρησκείες και μυστικιστικές τάσεις. Τότε συμβαίνει και η ευθυγράμμιση των πλανητών και ένας κομήτης κινείται προς στη Γη, όπου θα περάσει πλησιέστερα από την τροχιά της Σελήνης.

 • Γεγονός: Η ευθυγράμμιση των πλανητών έχει ήδη συμβεί μεταξύ του 2001 και 2009.
 • Γεγονός: Το ημερολόγιο των Μάγια έχει έναν κύκλο διάρκειας 50000 ετών και δεν είχε προβλέψει τρεις εποχές των παγετώνων που συναίβησαν σε αυτά τα 50000 χρόνια.
 • Γεγονός: Η έντονη ηλιακή δραστηριότητα επαναλαμβάνεται κάθε 11 χρόνια, άρα αυτή η δραστηριότητα έχει επαναληφθεί στο παρελθόν.
 • Γεγονός: Ο κομήτης είναι αρκετά μεγάλος για να καταστρέψει τον πλανήτη. Ωστόσο, αυτό έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν κατά το 18ο αιώνα, όπου ο κομήτης τελικά δεν έπεσε στη Γη, ούτε η προσομοίωση που υπάρχει τώρα προβλέπει κάτι τέτοιο. Η ΝΑΣΑ έχει λάβει τα μέτρα της για να αποτρέψει τη σύγκρουση, αν χρειαστεί.

Πηγή: http://el.science.wikia.com/

Advertisement

About Antikleidi Blog

Antikleidi blog antikleidiblog@gmail.com
This entry was posted in Θεωρίες συνωμοσίας. Bookmark the permalink.

1 Response to Mία συλλογή από δημοφιλείς θεωρίες συνωμοσίας

 1. Ο/Η Seleukos λέει:

  «Γεγονός: Μόνο η ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Τουρκία από τις 120 χώρες του ΟΗΕ ήταν υπέρ του πολέμου στο Ιράκ.»

  Αυτό είναι τουλάχιστον ανακριβές. Χώρες όπως η Αυστραλία και η Πολωνία ήταν όχι μόνο υπέρ του πολέμου αλλά διέθεσαν και στρατιωτικές δυνάμεις για αυτόν. Η Τουρκία, από την άλλη, αρνήθηκε τη χρήση του εδάφους της για την εισβολή στο Ιράκ, επισύροντας τη σιωπηλή οργή των ΗΠΑ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s